Låt inte källaren översvämmas längre

Är du på jakt efter dränerare som kan fixa läckaget i källaren i Stockholm? Undrar du vad du kan göra själv och vad som kräver professionell hjälp? Finn svaren på dina frågor i det här inlägget.

Är du bekymrad över din husgrund? Har du upptäckt fukt i källaren? Om du har problem med översvämningar och fukt i källaren så är det troligen dräneringen du behöver jobba med. När man har problem med dräneringen så ansamlas vatten runt husgrunden. Många i Stockholm upptäcker ofta problemen när det regnar mycket, exempelvis under hösten, eller när snön töar bort. Det kan vara fuktfläckar eller till och med en översvämning som avslöjar att fukt och vatten tränger sig in.

Hur dränerar man runt en husgrund?

För att lösa problemen med dränering gör man bäst i att kontakta en dränerare i Stockholm. Vill man göra så mycket som möjligt själv så kan man fråga vad som är lämpligt att man sätter igång med och vad som är bäst att en dränerare sköter. Det man ofta behöver för att komma igång är en spade eller minigrävare, måttband, lod och en positiv inställning då det kommer att ta tid. När man grävt ut behövs en dräneringsduk, rör som leder bort vattnet och ett lämpligt fyllnadsmaterial, som exempelvis makadam. Avslutningsvis kan man vilja dekorera med exempelvis snygg sten som täcker ytan. I en stad där det är risk för snö varje år och regnar mycket under hösten, förstår man att det är viktigt med dränering i Stockholm. Tveka därför inte att ta hjälp!