Ett snyggt yttre, viktigt för fastighetsägaren

Vem vill flytta till ett hus med sprickor i fasaden och där färgen börjar trilla av? Inte många, av den enkla anledningen att utsidan brukar spegla insidan. Och vem vill bo i en sliten lägenhet?

Som hyresvärd är det extra viktigt att se till det yttre. Det gäller oavsett om man har privatpersoner eller butiker som hyresgäster. Intrycket fastigheten ger säger som sagt en hel del. Så hur gör man om man vill putsa upp eller göra en ny fasad?

För det första görs en fasadrenovering inte bara för att snygga till huset. Genom att ta hand om det yttre hindrar man bland annat fukt från att tränga in i huset. Något som i långa loppet kan få ödesdigra konsekvenser.

En hållbar fasad

Lyssna på andra som beställt tjänsten fasadrenovering och hör vilka erfarenheter de har av företaget. På så vis kan du lugnt luta dig tillbaka och vänta på att få se resultatet.

Materialet som renoverarna använder är av största vikt. Är byggnaden gammal kan det finnas regler om vilka material som får användas. Kalkbaserade produkter är ofta att föredra då de låter fasaden andas.

Vill man vara säker på att husets fasad alltid är i gott skick kan man höra sig för om företaget har löpande tjänster. Att de har koll på fastigheternas fasader och gör de löpande små renoveringarna så att man slipper halka efter. En trygghet för fastighetsägare som slipper oroa sig för mögel och annat som kan dyka upp. Läs mer om fasadrenovering på denna sida: fasadrenoveringstockholm.net