Hemma är bäst

När man blivit lite äldre kan en fasadmålning bli för mycket arbete. Att anlita en målerifirma är ett mycket bättre alternativ om du inte längre är stark nog för att klättra upp för stegar.

Du har bott i samma hus i många år. Dina barn har växt upp i det gula trähuset med vita knutar. Med tiden blev det bara du och frun kvar, och barnbarn kommer varje helg och leker på gräsmattan framför huset. Det är ett vackert hem, fyllt med glädje och kärlek. Huset som bevittnat alla epoker av era liv. Du har tagit hand om ditt hem med mycket omsorg. Klippt gräset, dragit åt droppande kranar och putsat alla fönster. Någon gång renoverade ni köket, och byggde ut altanen på baksidan. Vart tionde år har ni haft kul med att måla om fasaden och staketet, för att ge utsidan nytt liv.

Målerifirma med passion för att måla

Nu närmar det sig den sjätte gången som ytterväggarna behöver ny och fräsch färg. Men du har inte lika mycket ork längre. Barn och barnbarn är alltför upptagna med deras jobb och familjer, så du vill inte be dem om hjälp för att måla om fasaden. Men du bor i en storstad och det finns en bra målerifirma i Stockholm som gör fasadmålningar. De målar med samma glädje och omsorg som du en gång brukade göra. Du känner dig lättad över att ha anlitat dem, så att ditt hem kan få ny lyster och behålla sin välkomnande atmosfär. Borta är bra, men hemma är bäst.