Totalrenovering höjer fastighetsvärdet i Stockholm

Om hela huset är slitet så kan det vara bättre att satsa på en totalrenovering, än att renovera vissa delar. Det kan höja fastighetsvärdet i Stockholm.

Har det hänt att du har köpt ett par nya byxor och genast upptäckt hur slitna skorna eller jackan ser ut? Lite så är det också när det kommer till renovering av hus eller lägenheter. För när vissa delar blir mycket nya och fräscha så ser genast andra delar ännu äldre och mer slitna ut. Därför kan det vara lika bra att satsa på en totalrenovering av fastigheten med en gång.

Vid en totalrenovering så kan alla ytskikt, vitvaror och fast inredning bytas ut. Men det kan även vara så att väggar rivs eller att det blir en håltagning för nya fönster eller dörrar i fasaden. Med en totalrenovering kan därför lägenheten eller huset få ett så pass nytt utseende att det knappt går att känna igen huset, för de som vet hur det såg ut innan alla åtgärder.

Enkel och säker totalrenovering i Stockholm

Det enklaste och säkraste sättet att utföra en totalrenovering är att anlita ett företag i Stockholm som erbjuder en totalentreprenad. Då går det att få ett pris på vad allt kommer kosta. Men det är även smidigt eftersom det ingår en projektledare som ser till att allting utförs rätt och vid rätt tillfälle. Något som du själv annars kan försöka reda ut löpande.

Med hjälp av en totalrenovering går det att få ett trevligare och mer säkert boende. Men det är också ett sätt att höja fastighetens värde på inför en försäljning. Ett hus som är mycket slitet kan locka vissa spekulanter. Men det kan även avskräcka andra som vet hur mycket pengar och jobb som en totalentreprenad kommer att kräva innan det är färdigt.