Ta hand om golvet och gör en golvslipning i Stockholm

Är det många repor och missfärgningar på golvet? För att bli kvitt det och få en ny golvyta så kan du göra en golvslipning i Stockholm där man slipar ytan.

Mia och Niklas hade tagit över ett äldre hus som inte var så väl omhändertaget. Det var otroligt mycket som behövdes göras för att huset skulle bli bra igen. Men allt fick ha sin tid och plats. Golvet kände de båda att det var mer bråttom med. Golvet lät, hade repor och missfärgningar från, vad de misstänkte, barn som hade fått tag i en penna. 

Den renoveringen som bostaden behövde skulle de göra så billigt som möjligt och mycket kunde de göra själva. Men innan de köpte ett helt nytt golv, så ville de se om det befintliga golvet gick att slipa. För det tog de hjälp av en golvslipare, som kontrollerade att golvet var tjockt nog för att slipas. 

Spara pengar och på miljön med golvslipning i Stockholm

Huset hade verkligen mycket charm och de såg all den potential det hade. Framför allt nu när de skulle få golvet fixat. Golvet var trots allt en av de saker som folk såg först när de kom in i huset. Mia och Niklas hade undersökt vad det skulle kosta att köpa ett helt nytt golv jämfört med att göra en golvslipning. 

Priserna skilde sig åt väldigt mycket. Det var mycket mer prisvärt att göra en golvslipning i stället för att byta ut golvet. Det blev inte bara ett lägre pris, det var även ett snällare val med tanke på miljön. Genom att återanvända det de redan hade, istället för att köpa nytt. Både Niklas och Mia ville försökte alltid vara så gröna som möjligt och ville till exempel vara självförsörjande på grönsaker i framtiden.

En stor förändring med golvslipning i Stockholm

En golvslipning i Stockholm gjorde verkligen en stor skillnad. Golvsliparna kom ut på den bestämda dagen. Med sig hade de en maskin som de skulle använda sig av. Mia och Niklas hade redan tömt ut rummen och städat dem så väl som möjligt, så de kunde direkt sätta igång med slipningen. 

De gjorde ett väldigt bra jobb och var extremt noggranna så allting blev slipat lika djupt. Det skulle inte bli några ojämnheter på golvet. Golvslipningen tog verkligen bort alla repor och missfärgningar som tidigare funnits där. Det var helt otroligt att de bara genom att slipa kunde få ett golv som såg ut att vara helt nytt. 

Efterbehandling är viktigt med golvslipning

Golvsliparna är inte klara förrän allting är gjort och det inkluderar att behandla golvet efteråt. Det är viktigt att det görs en efterbehandling av golvet. Det är för att golvet ska vara behagligt, men även hålla längre. 

Det går att göra efterbehandlingen på olika sätt, att använda sig av olja är ett vanligt alternativ. Några andra alternativ att använda sig av är vax, lack eller även lasyr. Det går även att välja om det ska vara en speciell färg på golvet.

Publicerat den
Kategoriserat som Golv