Rörmokare leder vatten på Södermalm

Mer än en toalett kan vara till fördel när man bor flera personer i en lägenhet på Södermalm. Genom att anlita en rörmokare kan man leda vatten till nya rum.

Fastigheten som familjen skulle flytta in i hade byggts för länge sedan. Därför hade deras lägenhet med tre rum och kök endast en toalett. Något som kunde ställa till det på morgnarna. Eller om någon i familjen skulle få magsjuka var det viktigt att det fanns en toalett som denna person kunde använda.

Karin och Peter flyttade in tillsammans med den enda fortfarande hemmaboende dottern Emma på fjorton år. Denne hade en förmåga att stänga in sig i badrummet en halvtimme varje morgon för att göra sin make up. Något som gjorde föräldrarna galna. Nej, de var tvungna att leta reda på en rörmokare som kunde hjälpa dem med en extra toalett.

Rörmokare var kreativ

De hittade en rörmokare på Södermalm som kom för att titta på lägenheten och hjälpa dem med en bra layout. Genast såg denne potential i den del av lägenheten där dottern skulle ha sitt rum. En större garderob kunde byggas ut lite och faktiskt bli en en suite med toalett och dusch även om det blev litet. Det skulle vara häftigt att överraska dottern med ett eget badrum.

De bestämde sig för att inget säga om det nya badrummet utan låta det bli en överraskning. Perfekt för en blivande femtonåring. Senare skulle den delen bli bra som gästrum där de besökande hade eget badrum. Det var stort plus på så många plan så de bestämde sig för att köra på den idén och tackade rörmokaren som faktiskt kom på det hela.