Rörmokare i Stockholm som även kan rycka ut akut

Röris, rörmokare och VVS-installatör är alla samma typ av hantverkare i Stockholm. Behöver du hjälp med en vattenläcka är det en rörmokare du ska ringa.

Det händer tyvärr att rör plötsligt går sönder och att det forsar ut vatten. Då gäller det att så snabbt som möjligt försöka minimera skadorna. Det första man bör göra är att stänga av huvudkranen. Den sitter vanligtvis under diskhon eller tvättstället och behöver bara vridas ett halvt varv för att vattnet ska stängas av.

Ibland går det inte att stänga av vattnet och då måste man försöka få stopp på vattenflödet genom att täppa till röret med exempelvis en trasa. Det är sällan det går att helt få stopp på vattnet på detta sätt och därför måste man även försöka samla upp vattnet genom att ställa en hink eller liknande under. Först därefter ringer man efter en rörmokare.

Så mycket kostar det att anlita en rörmokare

Det finns rörmokare i Stockholm som har journummer man kan ringa under dygnets alla timmar. Att anlita en rörmokare akut vid exempelvis en vattenläcka behöver nödvändigtvis inte bli dyrare. I alla fall inte om olyckan sker under normal arbetstid och inte på helgen eller nattetid. Som privatperson kan man använda sig av rotavdraget då man anlitar en rörmokare.

Ofta får man även betala för den tid det tar för rörmokaren att köra till och från uppdraget. Därför ska man först och främst försöka välja en rörmokare i närheten av där man bor. Är det inte jätteakut kan det också löna sig att först ringa runt och be om prisuppgifter.

Besök https://www.stockholmsrörmokare.se för att anlita en rörmokare.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt